Název | Množství a jednotka |
---|---|
uzené maso | 500 g |
smetanový křen | 1 ks |
smetana ke šlehání | 200 ml |
máslo | 30 g |
mléko | 1/2 l |
hladká mouka | 2 lžíce |
sůl | |
cukr |
Název | Množství a jednotka |
---|---|
houskový knedlík
Upravit ingredienci: houskový knedlík
|
Postup: Telecí maso nakrájíme na kostky. Ve větším kastrolu rozehřejeme olej s máslem a... zobrazit recept
Postup: Cherry nebo malá rajčátka omyjeme a nacpeme do čistých skleniček. Rajčátka... zobrazit recept
Postup: Cizrnu z plechovky přecedíme. Část cizrny rozmixujeme jen nahrubo, aby zůstaly... zobrazit recept
Postup: Bílý jogurt smícháme s 30g műsli a nakrájeným jablkem. A dáme si k tomu... zobrazit recept
Postup: Lososa rozmrazíme, osolíme, mírně okořeníme čtyřbarevným hrubě mletým pepřem a... zobrazit recept
Povedlo se nám přesolit? Omáčky - záleží, jakou omáčku děláme. Smetanové zředíme mlékem s troškou mouky, smetanou, žloutkem rozmíchaným v trošce mléka nebo najemno nastrouhaným syrovým bramborem, omáčku pár minut ještě povaříme.... zobrazit článek
Restaurace je součástí Resortu Farské lúky, který se nachází v centru malebné...